Skip to content

Jewish Community Center of San Francisco Natatorium

San Francisco, California

Client: Jewish Community Center of San Francisco

The renovation of the existing pool space required thoughtful planning to replace existing overhead and wall mounted lighting in the pool area. Natatorium rated fixtures were required to withstand the environmental conditions while still enhancing the tall arched ceilings. Indirect lighting placed strategically along the edges of the pool meant that they could be easily accessed for maintenance. Reflected off the white ceilings the light makes the space feel bright and open. Decorative color changing LED luminaires at the base of the arches with DMX controls enhance the space during functions and holidays, giving an added dimension against the white backdrop.

Jewish Community Center of San Francisco Natatorium

San Francisco, California

Rose Villa Senior Living North Pocket and Garden Grove Neighborhoods

Oak Grove, Oregon